Kopen » Covid Informatie

COVID INFORMATIE


Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Bel 0800-1202 voor een testafspraak.

GGD.nl voorziet u van algemene nummers, de regionale coronalijn vindt u op de website van de GGD bij u in de regio.
Onze Nieuws Tijdlijn

Uitbreiding advies gebruik mondkapjes

Vandaag de eerste persconferentie met de nieuwe minister van volksgezondheid Ernst Kuipers. Gelukkig weer een aantal versoepelingen te melden, maar dus ook een aangescherpt advies voor het gebruik van mondkapjes. We kennen dus een Mondkapjes-plicht en een Mondkapjes-advies.

Lees meer »

Mondkapjes maken je knapper

Wij zijn het er niet helemaal mee eens. Persoonlijk zien we dat een zelfs een stuk van het charisma wordt tegengehouden door een mondkapje - net als de besmettelijke luchtdeeltjes natuurlijk. Maar Britse academici hebben een pluspunt van corona een ontdekt: we zien er aantrekkelijker uit met mondkapjes.

Lees meer »

Cannabis kan corona-infectie voorkomen

Wij hebben ooit een mondkapje gemaakt met afbeeldingen van cannabis bladeren. Die hielpen natuurlijk ook bij het voorkomen van besmetting. Maar dat cannabis ook echt helpt om besmetting te voorkomen in een nieuwe ontdekking.

Lees meer »

Coronavirus na 5 minuten in de lucht nauwelijks nog besmettelijk

Allereerst negeren we even de nieuwsberichten over het OMT advies voor het gebruik van alleen gecertificeerde mondkapjes 😇. Uiteraard is dit een streep door ons concept, ondanks dat wij denken dat onze mondkapjes met 2 lagen katoen en een filter (standaard meegeleverd) minstens zo goed beschermen - mede dankzij de ruime pasvorm waardoor zowel rondom de neus, wangen en kin een goede aansluiting wordt gewaarborgd. Lees bij Veelgestelde Vragen meer over onze filters.

Lees meer »

Levertijden tijdens de feestdagen

Alle bestellingen tot 24 december 16:00 worden dezelfde dag nog verstuurd. Maar om de mondkapjes nog voor de kerstdagen te ontvangen moet de bestelling voor woensdag 22 december 16:00 binnen zijn. De levertijden worden bepaald door Post NL.

Lees meer »

Mondkapjes voor de Kerstdagen - sterren, kerstballen & sneeuwmannen

Het is niet anders - we kunnen niet de Kerst vieren zoals we dat graag hadden willen doen. Ook in de voorbereidingen naar de Kerstdagen toe moeten we op veel plaatsen een mondkapje dragen. En als we dan toch onze geliefden op willen/mogen zoeken dan biedt een mondkapje misschien toch nog wat extra wederzijdse bescherming.

Lees meer »

Nieuw: Value Pack - 5 herbruikbare mondkapjes voor € 6,00

Eerlijk is eerlijk - we maken geen nieuwe mondkapjes meer. Maar we hebben nog wel een leuke voorraad van nieuwe, herbruikbare, wasbare Mondkapjes met een Neusbrug en Filter (optioneel te gebruiken). Deze mondkapjes zijn gemaakt van 2 lagen 100% katoen en dragen comfortabel door de ruime pasvorm.

Lees meer »