Kopen » Nieuws » Officiele opening webshop vrolijke mondkapjes.nl

Officiele opening webshop vrolijke mondkapjes.nl

Gepubliceerd op 16 april 2020 om 21:07

Uit nood geboren... door passie versterkt. We verwachten dat deze COVID-19 situatie nog wel een tijdje ons sociale leven zal blijven bepalen in combinatie met de 1,5-meter realiteit. Om deze vreemde tijden een vrolijke twist te geven hebben wij besloten www.vrolijkemondkapjes.nl op te starten.

Een mondkapje is niet het antwoord op het volledig kunnen voorkomen van een pandemie zoals we die nu ervaren, Maar we zijn er wel van overtuigd dat een mondkapje een bijdrage gaat leveren aan het verminderen van het besmettingsgevaar en daarmee kan helpen om de directe omgeving weer ruimer open te stellen. Dat geldt voor de individu, maar ook zeker voor al die mensen en ondernemers die ons helpen door de winkels open te houden en diensten te blijven leveren.

Wij zijn al bijna 100 jaar actief als leverancier van bedrijfskleding in vele verschillende markten. Onze kennis en kunde om ook maatwerk te kunnen leveren gebruiken we nu om samen met andere lokale leveranciers onze eigen mondkapjes te produceren. Hiermee nemen we dus geen hap uit de beschikbare mondkapjes voor de essentiële beroepen, maar voegen we capaciteit toe voor de brede markt.

We hebben al een assortiment samengesteld welke we aanbieden via deze webwinkel. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen om oplossingen te vinden voor andere en meer specifieke wensen via verkoop@vrolijkemondkapjes.nl

Ook wel leuk om te benoemen is dat de kinderen van de medewerkers binnen onze organisatie actief meedenken aan het opzetten van dit nieuwe initiatief. Dat is naast de thuis-scholing een leuke manier om leerzaam bezig te zijn.

Wilt u meer weten over ons initiatief, kijk dan vooral verder in onze Shop of lees verder bij de Veelgestelde Vragen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.