Kopen » Nieuws » Koningsdag Actie: Koop 4 mondkapjes, krijg 1 gratis

Koningsdag Actie: Koop 4 mondkapjes, krijg 1 gratis

Gepubliceerd op 27 april 2020 om 08:00

Het is al jammer genoeg: normaal zouden we heerlijk genieten van een borrel, ons tegoed doen aan aan de spullen die we elkaar verkopen op de kleedjes. Dit jaar is het anders, en worden we geadviseerd om niet eens een kleedje in de eigen voortuin te leggen om toch nog wat proberen te verkopen. Maar het is voor het goede doel: We willen de neergaande trend van de COVID-19 besmettingen volhouden.

De trouwe lezers weten dat vrolijkemondkapjes.nl (deels) wordt gerund door kinderen die hier ervaringen opdoen met het opzetten en onderhouden van een webshop. Nu de dozen met spellen en speelgoed die ze hadden gedacht te verkopen weer terug op zolder kunnen willen ze toch nog wat proberen te doen vandaag. Daarom bieden we vandaag de mogelijkheid om 4 mondkapjes + 1 gratis te kopen. Deze gaan we komende week produceren en versturen.

Om gebruik te maken van deze actie bestel je 5 mondkapjes in de webshop en gebruik je de kortingscode KONINGSDAG20 voor 20% korting over de gehele bestelling (exclusief verzendkosten). Kortom, krijg het 5e mondkapje gratis. Geldig op alle mondkapjes, alleen wanneer besteld op maandag 27 april 2020.

Hoe dan ook aan iedereen alsnog een gezellige en vooral gezonde Koningsdag 2020 toegewenst.

Het team van vrolijkemondkapjes.nl

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Heskes
2 jaar geleden

Goedemorgen,

Wat is de prijs van de mondkapjes.

Gr.Peter