Kopen » Nieuws » Mondkapjes uit voorraad leverbaar | Levering mondkapjes binnen 3 werkdagen

Mondkapjes uit voorraad leverbaar | Levering mondkapjes binnen 3 werkdagen

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 08:55

We kunnen de mondkapjes nu ook direct uit voorraad leveren. Op dit moment is dat de variant in effen donkerblauw en we werken hard om het vooorraad-assortiment uit te breiden. Dit zijn precies dezelfde mondkapjes die we ook op bestelling leveren, ook gemaakt in ons eigen atelier en met materialen die we kopen bij Nederlandse leveranciers.

Het verschil

Onze mondkapjes onderscheiden zich door de 100% katoenen afwerking aan de buitenkant en de binnenkant met daartussen een vervangbaar 5-laags hydrostatisch filter. Dit is hetzelfde materiaal wat word gebruikt voor chirurgische mondkapje, en biedt een bescherming tegen besmetting voor 97% - dat is uiteraard bij het juiste gebruik van het mondkapje.

Daarnaast zijn onze mondkapjes uitgevoerd met een verstelbare neusbrug en comfortabele elastieken voor achter de oren. Hiermee kan het mondkapje zo worden gedragen dat het niet afzakt en niet voortdurend met de handen hoeft te worden bijgesteld - waarmee het gevaar op besmetting via de handen weer groter zou worden.

Herbruikbaar

Onze mondkapjes zijn herbruikbaar. Het katoen inclusief elastiek kan gewassen worden op 60 graden Celsius voor een goede hygiënische reiniging. Het filter is vervangbaar door gebruik te maken van onze vervangingsfilters of eigen materialen.

Alleen het katoenen mondkapje biedt al een bescherming tegen bestemming tot 70%. Afhankelijk van het gebruikte filter kan de bescherming worden vergroot tot bijna 100%. Meer informatie

Zakelijk

Momenteel zijn we ook druk bezig de eerste grote zakelijke bestellingen uit te voeren. Dan kunnen we op dit moment nog niet uit voorraad. Maar neem uiteraard contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

#samengezond


«   »