Kopen » Nieuws » Rotterdamse scholen groep neemt 2.500 vrolijke mondkapjes in ontvangst

Rotterdamse scholen groep neemt 2.500 vrolijke mondkapjes in ontvangst

Gepubliceerd op 12 mei 2020 om 18:24

Met grote trots hebben we een order gegund gekregen van 2.500 vrolijke mondkapjes als onderdeel van een pakket persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze RVKO 'COVID kit' is samengesteld voor al het onderwijzend personeel van de RVKO (Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs). De RVKO bestaat uit 66 scholen voor primair onderwijs en speciaal basisonderwijs in en om Rotterdam. Deze organisatie heeft mooie plannen om toch met zoveel mogelijk leerlingen en docenten het schooljaar goed af te kunnen sluiten. Dus daar hoort een uitgebreid pakket van maatregelen en hulpmiddelen bij, inclusief een vrolijk mondkapje!

Dit konden we op deze korte termijn niet enkel vanuit ons eigen atelier aanleveren dus hebben we extra capaciteit ingeschakeld, maar wel nog steeds op basis van ons eigen comfortabele ontwerp en onze eigen vrolijke stoffen, inclusief de neusbrug en het filter. En een weekend hard doorwerken om de mondkapjes zo te verpakken en aan te leveren dat het aan onze vrolijke standaard voldoet.

We hebben al veel leuke reacties mogen ontvangen vanuit de verschillende gelederen van de RVKO. Heel erg leuk en heel erg bedankt - daar doen we het voor.

We wensen iedereen bij de RVKO uiteraard nog even een paar leuke schoolweken toe en natuurlijk heel veel gezondheid voor iedereen. #samengezond


Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen,
neem dan contact op met Eva via verkoop@vrolijkemondkapjes.nl«   »