Kopen » Nieuws » Vrolijke Mondkapjes | Nieuwe kleuren en prints mondkapjes

Vrolijke Mondkapjes | Nieuwe kleuren en prints mondkapjes

Gepubliceerd op 16 mei 2020 om 19:53

We hebben met elkaar afgesproken dat we over twee weken in het openbaar vervoer een mondkapje gaan dragen om elkaar te beschermen. Of bedrijven die alweer open gaan en de klant, de collegae en zichzelf beter willen beschermen. Of... vul vooral aan op facebook met redenen waarom jij een mondkapje draagt 😊.

Wij vonden het in ieder geval weer een goed moment om nieuwe kleuren en designs te introduceren: mooi effen legergroen en twee luipaard-prints in blauw en roze. Uiteraard nogsteeds hetzelfde ontwerp bestaande uit twee lagen 100% katoen, 60 graden Celsius wasbaar, daartussen een professioneel en vervangbaar filter, een verstelbare neusbrug en elastische oorlussen om een goed sluitende en comfortabel draagcomfort te garanderen.

Een goed zittend mondkapje is belangrijk om de kans op besmetting te verkleinen, ook omdat het dan niet meer nodig is om het mondkapje telkens met de hand bij te stellen. Onze klanten geven aan dat onze mondkapjes een goed gevoel geven tijdens het werk of persoonlijk gebruik. Blije klanten, vrolijke mondkapjes.

#eerlijkenederlandsemondkapjes #samengezond


«   »