Kopen » Nieuws » Ook weer vluchten van/naar Rotterdam The Hague Airport

Ook weer vluchten van/naar Rotterdam The Hague Airport

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 09:22

Transavia hervat vanaf donderdag vluchten vanuit Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Op de Rotterdamse luchthaven was het commerciële vliegverkeer sinds medio maart helemaal stilgevallen.

Iets voor 8.00 uur in de ochtend vertrok de eerste vlucht weer vanaf wat in de volksmond Zestienhoven wordt genoemd. Het ging om een vlucht naar het Portugese Faro. Transavia vliegt ook weer vanaf Eindhoven Airport, maar op die luchthaven heeft het commerciële vliegverkeer niet stilgelegen.

WizzAir en Ryanair zijn daarop blijven vliegen, maar het zal wel behoorlijk wat drukker worden in de lucht met een paar vluchten van Transavia per dag erbij. Op RTHA is de luchtverkeersleiding de afgelopen periode wel operationeel gebleven. De luchthaven bleef beschikbaar voor uitwijkende vliegtuigen en zakenjets.

Mondkapjes

Hoewel niet benoemd in het artikel op nu.nl is het ook op 'Zestienhoven' verplicht om in de terminal een zelf meegebracht mondkapje te dragen. Ook tijdens de vlucht van Transavia moet tussen het eten en drinken door een mondkapje worden gedragen. Zie ons overzicht


«   »