Kopen » Nieuws » Vanaf 15 juli gaat Eurodisney weer open, mondkapjes verplicht

Vanaf 15 juli gaat Eurodisney weer open, mondkapjes verplicht

Gepubliceerd op 23 juni 2020 om 07:46

Ook wij gaan graag - en of zonder kinderen - naar Disneyland Parijs. En vanaf 15 juni 2020 kan het weer. Maar helemaal zoals 'vroeguh' is het nog niet. Beperkt aantal bezoekers, afstand houden, niet knuffelen met de favoriete Disney figuur, en  mondkapjes zijn verplicht voor bezoekers ouder dan 11 jaar.

Eerlijk gezegd lijkt het er allemaal zelfs iets beter op te worden. Zover wij begrijpen zijn alle attracties open en doen alle Disney figuren in het park mee. In de opstartfase is er maar een beperkt aantal bezoekers toegestaan. Dus minder drukte en minder lange wachtrijen. En dus meer ruimte in de wachtrijen. En het buffet is nu een all-you-can-eat restaurant met bediening geworden. Qua parades en shows is de programmering wel soberder geworden, maar de organisatie verwacht dit in de loop van de zomermaanden weer op te kunnen voeren.

In Frankrijk geldt een algehele aanbeveling om altijd mondkapjes te dragen en een verplichting in onder andere het openbaar vervoer voor personen van 11 jaar en ouder. Binnen Disneyland Parijs geldt daarentegen een algehele verplichting voor het dragen van mondkapjes voor personeel en bezoekers. Uitgezonderd tijdens het eten natuurlijk. Meer informatie

 


«   »