Kopen » Nieuws » Wat doe jij na 1 juli? Weer met de trein? Op vakantie over de grens?

Wat doe jij na 1 juli? Weer met de trein? Op vakantie over de grens?

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 19:27

We kunnen weer vliegen. Veel Europese landen heten ook Nederlanders weer welkom. En per 1 juli zijn we ook weer welkom op het volledige Iberische schiereiland en - vers van de pers - wordt ook het Nederlandse OV nog verder opengesteld. Dat biedt weer mogelijkheden. Maar wij Nederlanders zijn nog niet helemaal gewend aan de mondkapjes, terwijl we dat wel nodig hebben voor het reizen met het OV, reizen met het vliegtuig en in nagenoeg alle Europese vakantielanden.

Er zijn genoeg (niet-medische) mondkapjes beschikbaar in Nederland - daar maken we ons geen zorgen over. Maar niet elke mondkapje is even comfortabel en veilig. Een mondkapje moet goed aansluiten rond de neus en de kin, en niet afzakken natuurlijk. En hoewel een mondkapje echt niet full-time gedragen hoeft te worden is het zeker met deze warmte toch wel fijn als een mondkapje comfortabel ademt. Lees hier waarom ons mondkapje als comfortabeler wordt ervaren.

Maar eigenlijk willen we dit moment vooral gebruiken om te vertellen dat we een leuke actie hebben met een reis-etui: koop 5 mondkapjes naar eigen keuze en krijg een gratis reis-etui voor je mondkapjes in de trein of op reis. Voeg bij je bestelling de gratis reis-etui toe om zeker te zijn dat deze nog op voorraad is. Op = Op

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


«   »