Kopen » Nieuws » Vrolijke Mondkapjes 2.0

Vrolijke Mondkapjes 2.0

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 21:46

We hebben het niet over de veelbesproken 'Wave 2', dat is niet aan ons om dat te benoemen. Beoordeel zelf op basis van de nieuwe besmettingen per dag. Gelukkig blijft het aantal ziekenhuis opnamen en overlijdensgevallen stabiel laag.

Bron: bing.com COVID-19-tracker

We weten ook niet of en welke maatregelen we nog kunnen verwachting, laten we vooral hopen dat het normale leven door kan gaan zonder een nieuwe lockdown. We hebben als Nederlanders laten zien dat we dit inderdaad goed aan kunnen zonder te strenge regels.

Maar mochten we regionaal in Nederland toch nog opwarmen voor de bescherming en het veilige comfort van de mondkapjes dan zijn wij er ook weer klaar voor met onze Vrolijke Mondkapjes 2.0. Het design, het comfort en de bescherming zijn nog steeds hetzelfde, want dat werkt goed. Lees ook hier Wel hebben we leuke nieuwe stoffen ingekocht.

Daarbij hebben we ook nagedacht aan wat we belangrijk vinden in de komende periode. En dat is samenzijn met onze vrienden en familie tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Denk daarom aan leuke designs voor Halloween en natuurlijk Kerst en Oud & Nieuw. Maar bijvoorbeeld ook langs de lijn of samen op de bank bij een voetbalwedstrijd.

Daarnaast werden onze mondkapjes voorheen door onszelf in Nederland gemaakt maar dat bleek niet rendabel te zijn, zeker niet nu we ook onze normale werkzaamheden weer hebben opgepakt. Daarom hebben we een partner gevonden in een bruidsmode atelier in Tsjechië waar de mondkapjes afgelopen weken zijn geproduceerd. Hoewel de materialen nog steeds wel in Nederland worden gekocht zijn het wellicht niet meer 100% Nederlandse mondkapjes, maar uiteraard nog wel 'eerlijke' mondkapjes.

Kortom, het heeft niet specifiek te maken met 'Wave 2' en laten we vooral hopen dat we gespaard blijven. Mocht er een nieuw momentum ontstaan, dan zijn wij er klaar voor. Dat geldt voor  privé aangelegenheden en we hebben ook nog steeds een zakelijk aanbod, waarbij we snel kunnen laten produceren in grote aantallen.

De nieuwe mondkapjes zullen in het weekend van 19-20 september
op de site beschikbaar komen.


«   »