Kopen » Nieuws » Vrolijke Mondkapjes tijdens Koningsdag 2021 | Bestellen voor zondag 25 April

Vrolijke Mondkapjes tijdens Koningsdag 2021 | Bestellen voor zondag 25 April

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 21:02

*Als de mondkapjes worden besteld vóór zondag 25 april 14:00 uur worden ze dezelfde dag nog verzonden. Onder normale omstandigheden worden de mondkapjes dan uiterlijk maandag 26 april door de brievenbus bezorgd.

Wij kunnen de bezorging door PostNL derhalve niet garanderen. Hoe eerder besteld, hoe zekerder dat de mondkapjes op tijd in huis zijn.

Wie had dat nu gedacht dat we ook Koningsdag in 2021 maar beperkt kunnen vieren. Gelukkig gaan we ook in Nederland toch echt wel de goede kant op en liggen de eerste versoepelingen al in het vooruitzicht. Maar toch zullen we deze Koningsdag in veel situaties nog gebruik moeten maken van een mondkapje. Laten we er dan maar wat leuks van maken!

We hebben een paar mondkapjes met typische Nederlandse prints of kleuren op een rij gezet. En we hebben ze op voorraad! Als je vóór zondag 25 April 14:00 besteld doen we de mondkapjes nog die dag op de post*.

We hebben nog veel meer leuke mondkapjes voor de komende periode en misschien ook nog wel tijdens de vakanties. Bestel 5 mondkapjes voor € 15 en betaal geen verzendkosten.

Grote aantallen mondkapjes in overleg uit voorraad leverbaar.


«   »