Kopen » Nieuws » Ook dit najaar toch weer (Vrolijke) Mondkapjes

Ook dit najaar toch weer (Vrolijke) Mondkapjes

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 21:19

We hadden ons al een beetje berust in de wens voor een samenleving zonder mondkapjes. Dat vinden we zelf ook prima natuurlijk, maar eigenlijk was het ook wel weer onwennig toen we na de zomervakantie thuis kwamen: tijdens de vakantie hadden we ons mondkapje ook altijd bij ons, werden de mondkapjes nog veel gebruikt en dat ging eigenlijk ook prima.

Deze week beleeft Nederland weer een 'Buzz' rondom wellicht aangescherpte maatregelen. Daarbij worden ook de mondkapjes weer benoemd als een laagdrempelig en geaccepteerd middel om de kans op besmetting te verkleinen - en het bewustzijn te vergroten. Ook in deze aflevering van BNR In de Middag met presentatoren Nina van den Dungen en Donatello Piras werden de mogelijkheden besproken. Te gast was Bas van der Putte - hoogleraar Gezondheidscommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam - die de mogelijke maatregelen bespreekt.

Nu wil het dat wij nog een voorraad herbruikbare stoffen mondkapjes met filter hebben liggen. Om dan dit najaar toch ook nog een beetje op te leuken bij deze een 'doorstart' van ons Vrolijke Mondkapjes aanbod met ook nog de Thema-mondkapjes voor Halloween en Kerst.

We zijn sinds jaar en dag een leverancier van bedrijfskleding en kunnen nog altijd dezelfde vertrouwde service en kwaliteit bieden. Alleen hebben we het aanbod wat simpeler gemaakt: 5 mondkapjes naar keuze voor de vaste prijs van € 15,00 inclusief verzendkosten. Net zo makkelijk besteld met iDeal of Credit Card en uit voorraad verstuurd.

We zijn benieuwd naar de mogelijk aangescherpte maatregelen op de vervroegde persconferentie op 5 november 2021.


«   »