Kopen » Nieuws » Mondkapjes voor de Kerstdagen - sterren, kerstballen & sneeuwmannen

Mondkapjes voor de Kerstdagen - sterren, kerstballen & sneeuwmannen

Gepubliceerd op 14 december 2021 om 21:50

Het is niet anders - we kunnen niet de Kerst vieren zoals we dat graag hadden willen doen. Ook in de voorbereidingen naar de Kerstdagen toe moeten we op veel plaatsen een mondkapje dragen. En als we dan toch onze geliefden op willen/mogen zoeken dan biedt een mondkapje misschien toch nog wat extra wederzijdse bescherming.

Het kan dan natuurlijk ieder mondkapje zijn, maar het kan ook nog in stijl met de laatste voorraad van mondkapjes met een Kerst thema. Denk aan sterren, kerstballen en sneeuwmannen. Allemaal in gepaste Kerst kleuren.

Deze mondkapjes zijn gemaakt van 2 lagen 100% katoen en dragen comfortabel door de ruime pasvorm.

Onze mondkapjes blijven met de neusbrug goed zitten en sluiten goed aan rondom de neus, wangen en de kin zodat maximale bescherming wordt geboden - 2 kanten op. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat goed zittende katoenen mondkapjes ook een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van besmetting in combinatie met de andere voorzorgsmaatregelen.

Juist door de comfortabele pasvorm en verstelbare aansluiting rondom de neus blijven onze mondkapjes goed op de plek zitten waardoor minder aanrakingen nodig zijn - weer minder kans op besmetting.

Bestel de mondkapjes vóór woensdag 22 december en dan worden ze onder normale omstandigheden voor de Kerstdagen bezorgd - gepaste bescheidenheid want we kunnen het niet volledig controleren. Maar wij zullen de bestelling zo snel mogelijk versturen.

Tussen de Kerstdagen en Oud-en-Nieuw zijn we ook even gesloten.


«   »