Kopen » Nieuws » Meer Value Packs - 5 herbuikbare mondkapjes voor de prijs van 3

Meer Value Packs - 5 herbuikbare mondkapjes voor de prijs van 3

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 22:15

Eerlijk is eerlijk - we maken geen nieuwe mondkapjes meer. Maar we hebben nog wel een leuke voorraad van nieuwe, herbruikbare, wasbare Mondkapjes met een Neusbrug en Filter (optioneel te gebruiken). Deze mondkapjes zijn gemaakt van 2 lagen 100% katoen en dragen comfortabel door de ruime pasvorm.

Onze mondkapjes blijven met de neusbrug goed zitten en sluiten goed aan rondom de neus, wangen en de kin zodat maximale bescherming wordt geboden - 2 kanten op. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat goed zittende katoenen mondkapjes ook een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van besmetting in combinatie met de andere voorzorgsmaatregelen.

Juist door de comfortabele pasvorm en verstelbare aansluiting rondom de neus blijven onze mondkapjes goed op de plek zitten waardoor minder aanrakingen nodig zijn - weer minder kans op besmetting.

Daarnaast leveren de weggooi-mondkapjes (chirurgische mondkapjes, maar ook de FFP2 en KN95 gecertificeerde mondkapjes) een aanzienlijke milieubelasting op die kan worden voorkomen met goede, wasbare mondkapjes.

Voor een aantal mondkapjes in kleuren/designs met we nog veel voorraad hebben we zogenaamde 'Value Packs' gemaakt waarbij je voor € 6,00* of € 9,00* vijf mondkapjes krijgt in dezelfde kleur, inclusief de neusbrug en het filter natuurlijk.

 

* exclusief verzendkosten. Gratis verzending bij € 15,00 of meer.


«   »