Home » Zakelijk

Zakelijke klanten meer dan welkom

Hoewel we met deze site ook de particulier aanspreken bedienen we normaliter juist de zakelijke klant, van ZZP'er, eenmanszaken, MKB bedrijven tot grote ondernemingen en overheden. We kunnen ons voorstellen dat ook daar een behoefte is naar mondkapjes met een echt zakelijke uitstraling, of juist een luxe uitstraling, of inderdaad ook een gewoon vrolijke uitstraling afhankelijk van de werkomgeving.

 

CERTIFICERINGEN

Wij benadrukken dat onze mondkapjes niet voldoen aan de certificeringen voor medische toepassingen
(FFP-2, FFP-3) maar wel gebruikt kunnen worden bij beroepsgroepen die niet aan deze certificering hoeven te voldoen, zoals in het (Openbaar) Vervoer, in verzorgingstehuizen, kinderopvang, restaurants, de persoonlijke verzorging, de retail, de sportclubs et cetera.

 

BEROEPSGROEPEN

Voor de volgende beroepsgroepen hebben we specifieke oplossingen:

  • Kapsalons
  • Onderwijs
  • Personenvervoer, Busvervoer

Op basis van klantafspraken kunt u elke moment direct bijbestellen via onze website.

 

RESELLERS

Wij bieden onze mondkapjes aan via de website en onze eigen winkel in Den Haag. Daarnaast werken we samen met Resellers op verschillende Retail locaties. De Reseller kan bij ons zelf de product samenstelling bepalen. Zo kunnen wij een toonbank display aanbieden met onze Vrolijke Mondkapjes branding. Maar we kunnen ook onze mondkapjes onverpakt aanleveren zodat er een eigen product van kan worden gemaakt, met bijvoorbeeld eigen filters, met een bedrukking of borduursel.

Daarnaast werken we ook graag samen op basis van cross-sell, waarbij wij een productaanbod van van onze Resellers toe voegen aan onze website.

Op basis van resellerafspraken kunt u elke moment direct bijbestellen via onze website.

 

CONTACT

Neem contact met ons op door het contact formulier in te vullen. We nemen tijdens kantooruren binnen 2 uur contact met u op om de wensen te bespreken en een passend voorstel te doen, inclusief het doen toekomen van voorbeelden en bijvoorbeeld betalen op basis van een factuur.

 

Over ons


TERUGBELVERZOEK

Voorbeelden van Mondkapjes met Logo

Grote Aantallen

Uiteraard kunnen we alle mondkapjes vanaf onze website in grote aantallen aanbieden - zolang de stoffen nog maar geleverd kunnen worden. Een aantal stoffen hebben we al ruimschoots op voorraad.